ویزیت تلفنی متخصص اطفال

ابتدا درخواست خود را از طریق فرم یا تماس تلفنی ثبت میکنید.

کارشناسان ارمغان با شما تماس گرفته و پس از هماهنگی، درخواست شما نهایی میشود.

هزینه خدمات از شما دریافت میشود.

پرستار در محل حاضر شده و خدمت مورد نظر را انجام میدهد.
ویزیت تلفنی متخصص اطفال در شهریار به چه صورت است؟ متخصص اطفال پزشکی است که به طور ویژه آموزش دیده و در درمان و مراقبت از نوزادان، نوجوانان و گاهی بزرگسالان تخصص دارد. یکی از مهم ترین کارهایی که باید قبل از تولد نوزاد انجام دهید، انتخاب پزشک برای نظارت بر سلامت و بهداشت اوست. کودکان به سرعت رشد می کنند و در طول زمان تغییرات فیزیکی، عاطفی و رفتاری مختلفی را تجربه می کنند. بنابراین در سنین مختلف نوزادی، کودکی، نوجوانی و جوانی نیازهای منحصر به فردی دارند که از تخصص پزشکان بزرگسال خارج است.
از نظر بیولوژیکی، کودکان با بزرگسالان بسیار متفاوت هستند، که باعث می شود آنها به پزشکان و متخصصان خاص نیاز داشته باشند. نیازها و بیماری های کودکان طیف وسیع و متفاوتی نسبت به بزرگسالان دارد و درمان هر یک از تخصص پزشکان بزرگسال خارج است.
متخصص اطفال فردی است که در رشد جسمی، عاطفی و رفتاری کودکان تخصص دارد و برای سلامت کودکان از بدو تولد تا نوجوانی تلاش می کند. متخصص اطفال در دوران نوزادی، کودکی، نوجوانی و جوانی در کنار کودک شماست تا انواع بیماری ها و اختلالات رشدی را تشخیص داده و به موقع درمان کند. همچنین به شما در مورد زمان مناسب برای واکسیناسیون فرزندتان توصیه می کند.
به طور کلی، متخصص اطفال نقشی حیاتی در سلامت و تندرستی کودک شما ایفا می کند. در واقع با مشورت و کمک گرفتن از متخصص اطفال، از حرکت کودک در مسیر صحیح سلامتی مطمئن خواهید شد.
متخصص اطفال کیست؟
متخصص اطفال پزشکی است که به طور ویژه آموزش دیده و در درمان و مراقبت از نوزادان، نوجوانان و گاهی بزرگسالان تخصص دارد. یکی از مهم ترین کارهایی که باید قبل از تولد نوزاد انجام دهید، انتخاب پزشک برای نظارت بر سلامت و بهداشت اوست. کودکان به سرعت رشد می کنند و در طول زمان تغییرات فیزیکی، عاطفی و رفتاری مختلفی را تجربه می کنند.
بنابراین در سنین مختلف نوزادی، کودکی، نوجوانی و جوانی نیازهای منحصر به فردی دارند که از تخصص پزشکان بزرگسال خارج است. در مقاله بعدی در مورد متخصص اطفال (متخصص اطفال)، وظایف او، بیمارانی که تحت درمان قرار می دهد صحبت خواهیم کرد و لیستی از تخصص های کودکان را ارائه خواهیم داد. انتخاب پزشک متخصص اطفال یکی از اقدامات ضروری برای مراقبت از کودک است.
در بیمارستان مجازی ارمغان می توانید با بهترین متخصص اطفال ملاقات کنید، تلفنی با او مشورت کنید و در صورت نیاز برای ویزیت شخصی وقت رزرو کنید. شناخت پزشک اطفال به شما کمک می کند تا در صورت مشاهده بیماری های مختلف در کودک خود به این پزشک مراجعه کنید. متخصص اطفال پزشکی است که در درمان نوزادان، کودکان، نوجوانان و بزرگسالان جوان تخصص دارد. مراقبت از کودک می تواند قبل از لقاح شروع شود و در طول بارداری ادامه یابد.
تعیین محدوده سنی برای تربیت کودک کار آسانی نیست زیرا به نیازهای جسمی و روانی فرد بستگی دارد. اما اساساً یک متخصص اطفال از افراد زیر 18 سال مراقبت می کند و آنها را از نظر جسمی، روحی و روانی معاینه می کند و در صورت وجود معلولیت آنها را درمان می کند. کودکان در طول رشد دچار تغییرات سریع جسمی و ذهنی می شوند. متخصص اطفال این واقعیت را درک می کند و سلامت کودک را با توجه به حدود طبیعی سن او ارزیابی می کند.
انواع متخصص کودکان
بیماری ها و مشکلات کودکان به اندازه بزرگسالان شایع است. از طرفی محدوده سنی برای بیماری و نوع آن نقش موثری دارد. به همین دلیل است که هر یک از متخصصان اطفال بسته به بیماری و محدوده سنی کودکان، تخصص خاصی دارند:
- فوق تخصص نوزاد
- فوق تخصص اطفال مراقبتهای ویژه
- فوق تخصص ریه کودکان
- فوق تخصص غدد کودکان
- فوق تخصص گوارش کودکان
- فوق تخصص مغز و اعصاب کودکان
- فوق تخصص اطفال تکاملی – رفتاری
- فوق تخصص روماتولوژی کودکان
- فوق تخصص قلب و عروق کودکان
- فوق تخصص انکولوژی و هماتولوژی کودکان
- فوق تخصص نفرولوژی کودکان
- فوق تخصص طب نوجوانان
وظیفه متخصص کودکان چیست؟
متخصص اطفال تا سن 5 سالگی کودک شما را به طور مکرر معاینه می کند تا از سلامت جسمی و روانی کودک مطمئن شود. پس از 5 سالگی، متخصص اطفال سالانه کودک شما را معاینه می کند و سلامت جسمی و روانی او را بررسی می کند.
به طور کلی، متخصص اطفال کارهای زیر را انجام می دهد:
معاینه فیزیکی انجام می دهد. او در سنین مختلف واکسن های توصیه شده را به کودک تزریق می کند. رشد جسمانی، رشد ذهنی و رفتار و مهارت های فردی کودک را در سنین مختلف ارزیابی می کند و با استاندارد موجود مقایسه و تحلیل می کند. بیماری ها، عفونت ها، جراحات، شکستگی ها، رگ به رگ شدن و سایر مشکلات سلامتی کودک شما را تشخیص داده و درمان می کند و در صورت نیاز داروهایی مانند مسکن ها و آنتی بیوتیک ها را تجویز می کند.
این اطلاعات در مورد سلامت جسمی، روانی و اجتماعی فرزندتان، ایمنی، تغذیه و نیازهای تناسب اندام به شما می دهد. می توانید از پزشک اطفال خود در مورد مراقبت خود سوال بپرسید و در جلسات مختلف بررسی مشاوره دریافت کنید تا بهتر بتوانید فرزند خود را والدین کنید. اگر کودک شما بیمار شود و نیاز به مراقبت هایی داشته باشد که خارج از تخصص پزشک اطفال است، متخصص اطفال شما را به متخصص مربوطه معرفی می کند. متخصصان اطفال طیف وسیعی از خدمات مرتبط با سلامت کودکان و نوجوانان را ارائه می دهند. پس از دوره تخصص، متخصص اطفال می تواند برای یک تخصص مثلاً متخصص بیماری های قلبی کودکان یا فوق تخصص غدد کودکان و غیره اقدام کند.
چه زمانی باید از متخصص اطفال کمک بگیریم؟
همانطور که قبلا ذکر شد، از بارداری تا نوجوانی، به یک متخصص اطفال نیاز دارید. علاوه بر این، در صورت مشاهده هر یک از مشکلات زیر، بهتر است از یک متخصص اطفال کمک بگیرید:
- اگر کودک شما بیش از 24 ساعت درجه حرارت بالا دارد.
- اگر کودک شما بیش از یک روز استفراغ و اسهال دارد.
- اگر نگران بیماری های خود ایمنی مانند روماتیسم کودکان یا درد مفاصل آنها هستید.
- اگر کودک شما بی حال و خواب آلود است و به محرک ها پاسخ نمی دهد.
- اگر کودک شما مشکلات تنفسی دارد یا متوجه شده اید که کودک آسم دارد.
- اگر کودک شما سردرد شدید یا درد شکم دارد.
- اگر در کودکی تشنج مشاهده کرده اید.
- اگر گوش های فرزندتان درد می کند.
- اگر متوجه اختلال در رشد کودک شده اید.
- اگر سرفه کنید به شما و فرزندتان آسیب می رساند.
- اگر در ادرار فرزندتان خون دیده اید.
- اگر کودک شما خارش پوست دارد.
- اگر بی اختیاری ادرار کودک شما را نگران می کند.
برای درمان در منزل با ارمغان تماس بگیرید
ارمغان درمان اراه دهنده خدمات پزشکی و پرستاری در منزل است
برای درمان در منزل با ارمغان تماس بگیرید
ارمغان درمان اراه دهنده خدمات پزشکی و پرستاری در منزل است
پزشک اطفال چه بیماری هایی را درمان می کند؟
بسیاری از متخصصان اطفال به عنوان پزشک مراقبت های اولیه کار می کنند. برای اطمینان از سلامت جسمی، روانی و روحی کودک، متخصص اطفال معاینات و آزمایشات مختلفی را انجام می دهد و طیف وسیعی از بیماری ها را تشخیص و درمان می کند. این پزشکان واکسن های مختلفی را که باید در سنین مختلف به کودک تزریق شود، تحت نظر دارند، به عنوان مثال واکسن فلج اطفال که اگر تزریق نشود، کودک دچار فلج اطفال می شود. پزشکان اطفال توصیه های بهداشتی مناسبی را به کودکان و والدین در سنین مختلف ارائه می دهند تا کودکان بتوانند زندگی سالم و پربارتری داشته باشند. از جمله موارد دیگری که متخصص کودک بررسی می کند رشد کودکان و بلوغ در نوجوانان است.
سایر متخصصان اطفال در درمان بیماری های خاص یا گروه های سنی خاص تخصص دارند. نمونه هایی از تخصص های کودکان عبارتند از:
فوق تخصص نوجوانان
نوجوانی یکی از حساس ترین دوره های زندگی هر فرد است. نوجوان در این دوران با تغییرات جسمی، هورمونی، رفتاری و شخصیتی زیادی مواجه است و غلبه بر این چالش ها بدون کمک متخصص و بدون حمایت والدین دشوار خواهد بود. متخصص نوجوان از نوجوانان 11 تا 21 ساله مراقبت می کند. نوجوانان معمولاً با فشارهای اجتماعی و تحصیلی زیادی دست و پنجه نرم می کنند و ممکن است با بیماری ها، عادات و رفتارهای ناایمن مواجه شوند. متخصصان نوجوان برای کمک به نوجوانان و بزرگسالان جوان در مورد نیازهای پیچیده سلامت جسمی، رفتاری و عاطفی خود آموزش دیده اند.
فوق تخصص اطفال مراقبت های ویژه
تیمی از متخصصان اطفال در بخش مراقبتهای ویژه از کودکانی که در وضعیت سلامتی ناپایدار یا بحرانی هستند مراقبت و درمان میکنند.
فوق تخصص اورژانس اطفال
برخی از پزشکان اطفال بر مراقبت از یک کودک بیمار حاد یا آسیب دیده در بخش اورژانس تمرکز می کنند. یک پزشک اورژانس اطفال از نوزادان، کودکان و نوجوانانی که به دلیل آسیب یا بیماری حاد نیاز به مراقبت و کمک فوری پزشکی دارند، مراقبت می کند. این آسیب ها یا بیماری ها اغلب می توانند جدی و بسیار خطرناک باشند. پزشکان اورژانس اطفال در بخشهای اورژانس بیمارستانهای کودکان، بیمارستانهای آموزشی، بیمارستانهای محلی و مراکز مراقبت فوری کودکان کار میکنند.
فوق تخصص کودکان رشدی – رفتاری
این متخصص اطفال رشد رفتاری کودکان و نوجوانان را ارزیابی می کند. متخصصان رشد و رفتار برای بررسی جنبه های روانی و اجتماعی کودکان و نوجوانان و بررسی مشکلات جسمی و رفتاری آنها آموزش دیده اند. اینها شامل اختلالات یادگیری، اختلالات عادت مانند تیک، اختلالات تنظیمی مانند مشکلات خوردن یا نظم و انضباط، ناتوانی های رشدی مانند فلج مغزی، اوتیسم و بیماری آسپرگر است. بررسی رشد کودکان نیز در حیطه وظایف این متخصص قرار دارد.
اگر کودکان در سنین پایین دچار مشکلات رشدی یا رفتاری شوند، تاثیر بسزایی در بقیه زندگی آنها خواهد داشت. یک متخصص اطفال رشدی-رفتاری از روش های مختلفی برای شناسایی و اصلاح این شرایط استفاده می کند.
فوق تخصص اطفال کودک آزاری
متاسفانه کودک آزاری به اشکال مختلف در دنیا بسیار رایج است. تجربیات بد در دوران کودکی تاثیر زیادی بر شخصیت و رفتار فرد در بزرگسالی دارد. یک متخصص اطفال کودک آزاری تجربه و مهارت خاصی در ارزیابی کودکانی دارد که ممکن است قربانی نوعی آزار، آزار یا بی توجهی شده باشند. کودک آزاری جنسی و نشانه های کودک آزاری و اقدامات لازم پس از تجاوز باید توسط متخصص اطفال کودک آزاری بررسی شود، زیرا آنها برای تشخیص و درمان این آسیب ها آموزش دیده اند. برای جلوگیری از کودک آزاری، این متخصصان با مقامات مجری قانون و مددکاران اجتماعی همکاری می کنند تا به کودکانی که مورد آزار و اذیت، پدوفیل شدن یا آسیب دیده اند کمک کنند.
فوق تخصص انکولوژیست-هماتولوژیست اطفال
متأسفانه بسیاری از سرطان ها در کودکان شایع تر از بزرگسالان هستند. متخصص انکولوژی کودکان در تشخیص و درمان بیماری های انکولوژیک در کودکان تخصص دارد. اگر فرزند شما اختلالات خونی و سرطان داشته باشد، پزشک شما را به متخصص هماتولوژی و انکولوژی کودکان ارجاع می دهد.
فوق تخصص بیماری های عفونی کودکان
متخصص بیماری های عفونی کودکان، کودکان مبتلا به اختلالات سیستم ایمنی مادرزادی یا اکتسابی، از جمله بیماری های ناشی از باکتری ها، قارچ ها، انگل ها یا سایر عفونت های نادر و پیچیده را ارزیابی و درمان می کند. یکی از شایع ترین بیماری های عفونی که این بیماران کوچک به آن مبتلا هستند، عفونت گوش است که حوزه تخصصی عفونی کودکان است.
برای درمان در منزل با ارمغان تماس بگیرید
ارمغان درمان اراه دهنده خدمات پزشکی و پرستاری در منزل است
فوق تخصص قلب و عروق کودکان
متخصص قلب و عروق کودکان متخصص در تشخیص و درمان بیماری های قلبی عروقی در کودکان است. بیماری های قلبی مختلفی در کودکان وجود دارد که توسط متخصص قابل درمان نیست. بسیاری از متخصصان قلب کودکان هنگام تصمیم گیری در مورد بهترین استراتژی درمانی، از نزدیک با جراح قلب کودکان همکاری می کنند. ویژگی های هر کودک نیازمند یک برنامه درمانی جامع و فردی است.
متخصصان قلب کودکان می توانند بیماران را قبل از تولد، در دوران کودکی و در بزرگسالی درمان کنند. بیماری های قلبی عروقی مختلفی در کودکان قابل درمان است، مانند: آریتمی (بی نظمی ریتم قلب)، بیماری مادرزادی قلب، اختلالات گردش خون، پیوند قلب، نارسایی قلبی، ناهنجاری های قلب جنین.
فوق تخصص ریه اطفال
متخصص ریه اطفال کودکان مبتلا به مشکلات تنفسی و بیماری های ریوی را تشخیص داده و درمان می کند. متخصصان ریه اطفال در پیشگیری، شناسایی و درمان هر گونه بیماری تنفسی از جمله آسم دوران کودکی تخصص دارند.
فوق تخصص روماتولوژیست اطفال
روماتولوژیست کودکان کودکان و نوجوانان مبتلا به بیماری های سیستم اسکلتی عضلانی را درمان می کند. این متخصصان از کودکان مبتلا به بیماری های خودایمنی (بیماری هایی که در آن سیستم ایمنی به سلول های سالم بدن حمله می کند) و سایر بیماری های روماتولوژیکی کودکان مراقبت می کنند. بیماری های پای نوزادان و مشکلات پای کودکان از جمله مواردی است که تحت نظر روماتولوژیست کودکان درمان می شود.
فوق تخصص نفرولوژیست اطفال
نفرولوژیست های اطفال بیماری هایی را که بر کلیه ها و سیستم دفعی تأثیر می گذارد، از جمله عفونت های دستگاه ادراری و بیماری های کلیوی، تشخیص می دهند و از کودکان مبتلا به انواع بیماری های کلیوی مراقبت می کنند. برای شب ادراری کودکتان می توانید به نفرولوژیست اطفال مراجعه کنید.
فوق تخصص مغز و اعصاب اطفال
متخصص مغز و اعصاب کودکان به درمان و مدیریت بیماری های عصبی در کودکان می پردازد. مشکلات و اختلالات عصبی که کودک در دوران کودکی با آنها دست و پنجه نرم می کند می تواند تا بزرگسالی نیز ادامه یابد. متخصص مغز و اعصاب کودکان از ابتدای تشخیص بیماری های عصبی در کودکان تا درمان کامل آنها را تحت نظر دارد.
فوق تخصص نوزادان پری ناتال
همانطور که گفتیم مراقبت از کودک قبل از تولد و حتی قبل از ایجاد اسپرم شروع می شود. متخصصان نوزادان از نوزادان قبل از تولد، حین تولد و بعد از تولد مراقبت می کنند. یکی از وظایف مهم متخصص نوزادان مراقبت و درمان نوزادان نارس و بیمار است. نوزادان نارس در معرض بسیاری از بیماری ها هستند. متخصصان نوزادان برای رسیدگی به پیچیده ترین و پرخطرترین موقعیت های مربوط به نوزادان آموزش دیده اند. آنها عمدتاً در بخش مراقبت های ویژه نوزادان بیمارستان کار می کنند.
اگر مشکل قبل از تولد نوزاد تشخیص داده شود، متخصص نوزادان ممکن است با یک متخصص زنان و زایمان همکاری کند تا به مراقبت از کودک در دوران بارداری کمک کند. برای نوزادانی که نارس به دنیا میآیند یا دارای بیماریها، جراحات یا نقصهای مادرزادی جدی هستند، ممکن است در طول زایمان و مراقبتهای بعدی نوزاد، متخصص نوزادان حضور داشته باشد. یکی دیگر از مشکلاتی که متخصص نوزادان بر آن نظارت دارد، زردی نوزادان است.
فوق تخصص گوارش کودکان
متخصص گوارش کودکان دارای تجربه و مهارت در تشخیص و درمان اختلالات گوارشی در نوزادان، کودکان و نوجوانان است. یبوست دوران کودکی و بی اشتهایی دوران کودکی از جمله مواردی است که باید تحت نظر متخصص گوارش کودکان درمان شود.
فوق تخصص غدد کودکان
متخصصان اطفال کودکانی را که دارای مشکلات رشد، بلوغ، دیابت یا سایر اختلالات هورمونی و غدد درون ریز هستند، به متخصص غدد اطفال ارجاع می دهند. متخصص غدد کودکان، ناهنجاری های هورمونی یا سایر مشکلات غدد درون ریز، از جمله دیابت در کودکان و نوجوانان، کم کاری تیروئید در کودکان، پرکاری تیروئید در کودکان، یا مشکلات رشد مانند کوتاهی قد در کودکان را تشخیص داده و درمان می کند.
هورمون ها نحوه رشد و بلوغ کودک را تعیین می کنند. اگر کودکی دچار کمبود هورمون رشد باشد، دچار اختلال در رشد جسم و روان خود می شود. مشکلاتی که توسط متخصصان غدد کودکان درمان می شوند با مشکلاتی که توسط متخصصان غدد بزرگسالان درمان می شوند متفاوت است. مشکلات مربوط به رشد و تکامل نیز می تواند باعث ایجاد مشکلاتی در رشد جنسی کودکان شود که می تواند بر سلامت جسمی و روحی آنها تأثیر بسزایی داشته باشد.
روانشناس یا روانپزشک کودک
سلامت روان کودک به اندازه سلامت جسمانی او مهم است. گاهی اوقات یک رویداد آسیب زا، مرگ یکی از عزیزان یا تغییرات عمده در زندگی خانوادگی باعث تغییراتی در روان کودک می شود. در این مواقع کودک شما باید با روانشناس یا روانپزشک کودک صحبت کند، زیرا تجربیات و آسیب های دوران کودکی تاثیر زیادی در شکل گیری شخصیت کودک دارد.
بسیار مهم است که به احساسات کودک خود توجه کنید و مطمئن شوید که او می داند کسی را دارد که با او صحبت کند. گاهی اوقات اختلال کم توجهی بیش فعالی (ADHD)، اوتیسم، سندرم آسپرگر، یا سایر چالش های یادگیری، دیدن یک متخصص سلامت روان را به بخش اساسی و مهم موفقیت تحصیلی فرزندتان تبدیل می کند.
چه زمانی باید به متخصص اطفال مراجعه کرد؟
والدین و مراقبان می توانند کودک خود را برای ویزیت دوره ای نزد پزشک اطفال ببرند تا از سلامت کودک اطمینان حاصل کنند. این ملاقات ها فرصتی برای والدین و سرپرستان است تا هر گونه سوالی را که در مورد سلامت فرزندشان دارند بپرسند. در صورت نیاز، متخصصان اطفال نیز می توانند واکسیناسیون را در این بازدیدها انجام دهند.
مرکز کنترل و پیشگیری از بیماری (CDC) تخمین می زند که از هر 6 کودک بین 3 تا 17 سال، 1 نفر حداقل یک مشکل رشدی یا رفتاری دارد. تشخیص و درمان به موقع می تواند منجر به نتایج بلندمدت بهتری برای کودکان خردسال شود.
در طول ویزیت های دوره ای، متخصص اطفال رشد فیزیکی و عاطفی کودک را ارزیابی می کند. آنها همچنین ممکن است در مورد غذا خوردن، خوابیدن و عادات اجتماعی کودک بپرسند. در صورت بروز علائم مشکلات جسمی یا رفتاری، پزشکان اطفال می توانند به والدین و مراقبان خود اطلاع دهند.
مارس آف دایمز توصیه می کند که والدین یا مراقبان کودک خود را برای بررسی های سلامت دوره ای حدود 7 بار در طول سال اول زندگی خود نزد پزشک اطفال ببرند. کودکان 1 تا 2 ساله باید هر 3 تا 6 ماه یکبار به متخصص اطفال مراجعه کنند. والدین یا مراقبانی که نگرانی دائمی در مورد سلامت فرزند خود دارند باید با پزشک اطفال تماس بگیرند یا با او قرار ملاقات بگذارند.
اگر کودک تب (40 درجه سانتیگراد) یا بالاتر دارد، یا اگر کودک تب همراه با تشنج، گیجی، گریه مداوم یا مشکلات تنفسی دارد، به اورژانس مراجعه کنید. اگر کودک زیر 2 ماه دارای درجه حرارت مقعدی (38 درجه سانتیگراد) است، با اورژانس تماس بگیرید. هر والدین یا مراقبی که فکر میکند فرزندشان در حال اورژانس پزشکی است باید به نزدیکترین اورژانس مراجعه کند.
مزایای مشاوره تلفنی با دکتر اطفال
مشاوره تلفنی با دکتر اطفال میتواند مزایای متعددی داشته باشد. در ادامه به برخی از این مزایا اشاره میکنم:
دسترسی آسان: والدین میتوانند به راحتی و بدون نیاز به مراجعه حضوری با پزشک متخصص صحبت کنند، که این موضوع به ویژه برای خانوادههایی که در مناطق دورافتاده زندگی میکنند، بسیار مهم است.
کاهش زمان انتظار: با مشاوره تلفنی، والدین میتوانند از صرف وقت برای انتظار در مطب پزشک جلوگیری کنند و به سرعت به سوالات و نگرانیهای خود پاسخ بگیرند.
راحتی و آرامش: بسیاری از والدین ممکن است در مواجهه با مشکلات پزشکی فرزندانشان دچار استرس شوند. مشاوره تلفنی میتواند در محیطی آرامتر و راحتتر انجام شود و به والدین کمک کند تا با آرامش بیشتری به سوالات خود پاسخ دهند.
کمک در شرایط اضطراری: در مواقعی که دسترسی به پزشک به صورت حضوری ممکن نیست، مشاوره تلفنی میتواند راهحلی سریع برای دریافت مشاوره پزشکی باشد.
مشاوره مداوم: والدین میتوانند به راحتی مشاورههای مکرر دریافت کنند تا روند بهبودی فرزندشان را زیر نظر داشته باشند و در صورت بروز هرگونه نگرانی جدید، به سرعت اقدام کنند.
اطلاعات دقیق: پزشک میتواند به والدین اطلاعات دقیقی درباره مشکلات رایج کودکان، روشهای پیشگیری و درمانهای خانگی ارائه دهد.
پاسخگویی به سوالات غیر اضطراری: والدین میتوانند سوالات غیراضطراری و مربوط به پیشرفت رشد و توسعه فرزند خود را مطرح کنند، که این میتواند به رفع نگرانیهای آنها کمک کند.
این مزایا باعث میشود که مشاوره تلفنی با دکتر اطفال یک گزینه مناسب و کارآمد برای والدین باشد.
هزینه مشاوره تلفنی اطفال چقدر است؟
هزینه مشاوره تلفنی با دکتر اطفال بسته به عوامل مختلفی مانند محل جغرافیایی، نوع کلینیک و پزشک متفاوت است. برخی کلینیکها و پزشکان هزینههای متفاوتی برای این نوع مشاوره ارائه میدهند و ممکن است قیمتها بر اساس مدت زمان مشاوره نیز محاسبه شوند.
علاوه بر این، نوع بیمه درمانی والدین نیز میتواند تأثیر زیادی بر هزینهها داشته باشد. اگر والدین دارای بیمه باشند، ممکن است بخشی از هزینه مشاوره تحت پوشش بیمه قرار گیرد. برای دریافت اطلاعات دقیقتر و هزینههای خاص، بهتر است با کلینیک یا پزشک مربوطه تماس بگیرید.
نکته نهایی در مورد ویزیت تلفنی متخصص اطفال
همیشه یک ضرب المثل قدیمی در پزشکی وجود دارد که می گوید پیشگیری بهتر از درمان است! مراقب سلامتی کودک خود باشید، زیرا این کوچولوی شیرین و بامزه بسیار ظریف و حساس است و سلامت او به دلایل مختلف می تواند در خطر باشد. حتی اگر فکر می کنید فرزندتان مشکل خاصی ندارد، برای جلوگیری از مشکلات احتمالی، سعی کنید هر 6 ماه یا سالی یک بار کودک خود را برای معاینه کامل و ارزیابی وضعیت روحی خود نزد پزشک اطفال ببرید.
مقالات پیشنهادی
درخواست خود را ثبت کنید تا کارشناس ما برای توضیح بیشتر و پاسخگویی به سوالات شما در اسرع وقت تماس بگیرند
چرا به متخصص اطفال نیاز داریم؟
در روند رشد جسمی و ذهنی کودک، مسائل مختلفی مطرح می شود که باید برای کنترل و رسیدگی به آنها به متخصص اطفال مراجعه شود. علاوه بر این، گاهی اوقات کودک شما ممکن است با مشکلات، بیماری ها، نقص های ژنتیکی و اختلالات اکتسابی دست و پنجه نرم کند. برای رفع این مشکلات و بازگرداندن سلامتی کودک، شما به عنوان والدین وظیفه دارید فرزند خود را نزد پزشک اطفال ببرید و با کمک پزشک برای بازگرداندن سلامت فرزند دلبندتان تلاش کنید.
تفاوت بین درمان بزرگسالان و کودکان چیست؟
تفاوت های قابل توجهی در درمان بزرگسالان و کودکان وجود دارد. اندازه بدن کودکان کوچکتر و اندام های داخلی آنها ظریف تر و نابالغ تر است. بنابراین، یک نوزاد یا کودک از نظر فیزیولوژیکی با بزرگسالان تفاوت اساسی دارد. تفسیر پزشک اطفال از علائم، تشخیص و تجویز داروها و سایر درمان ها تحت تأثیر سن بیمار است. برای بزرگسالان، این چالش بسیار کمتر است. متخصص اطفال می تواند بزرگسالان را نیز معاینه و درمان کند، اما برای کودکان به دلیل حساسیت فیزیولوژیکی بهتر است با پزشک اطفال مشورت شود.
نقایص مادرزادی، مشکلات ژنتیکی و مشکلات رشدی باعث نگرانی پزشکان اطفال است. علاوه بر این، کودکان در اکثر حوزه های قضایی نمی توانند برای خود تصمیم بگیرند. مسائل مربوط به حریم خصوصی، مسئولیت قانونی و رضایت آگاهانه باید در هر گونه برخورد با کودکان در نظر گرفته شود و باید با هماهنگی و رضایت 100% والدین کودک انجام شود.
آیا متخصص اطفال می تواند بزرگسالان را درمان کند؟
پزشکان اطفال علاوه بر گذراندن 7 سال آموزش عمومی، 3-4 سال تخصص را نیز می گذرانند. این حوزه بسیار تخصصی و حساس است. پس از این دوره، متخصص اطفال می تواند نوزادان، کودکان، نوجوانان و جوانان تا 18 سال را درمان کند، گاهی اوقات این سن تا 21 سال تعیین می شود.
به ندرت پیش می آید که یک متخصص اطفال برای درمان بزرگسالان از تخصص خود خارج شود، مگر اینکه هم در زمینه اطفال و هم در پزشکی بزرگسالان آموزش دیده باشند.
چه زمانی باید به متخصص اطفال مراجعه کرد؟
یکی از سوالاتی که والدین از خود می پرسند این است که فرزندم چند وقت یکبار باید به متخصص اطفال مراجعه کند؟ قبل از 2 سالگی، باید هر 3 تا 6 ماه یکبار به پزشک متخصص اطفال مراجعه کنید تا وضعیت رشد، سلامت جسمی و روانی کودک را بررسی کنید. پس از 5 سالگی باید حداقل سالی یک بار کودک خود را برای معاینه کامل نزد پزشک اطفال ببرید تا از وضعیت سلامت جسمی و روانی، تعاملات اجتماعی و غیره مطمئن شوید. بر اساس تحقیقات اخیر، متأسفانه از هر 6 کودک حداقل یک کودک دارای نقایص رفتاری و اختلالات CDC است. تشخیص و پیشگیری به موقع از بروز بسیاری از مشکلات روانی و تعاملات اجتماعی در بزرگسالی جلوگیری می کند.
بهترین دکتر کودکان ایران چه ویژگی هایی دارد؟
با هم ویژگی های یک متخصص اطفال خوب را بررسی کردیم. اکنون وقت آن است که بهترین پزشکان را به شما معرفی کنیم. بهترین پزشک برای فرزند شما کسی است که به نظر شما تمام فاکتورهای مهم را در اختیار داشته باشد و بتواند به خوبی با فرزندتان و خودتان ارتباط برقرار کند تا بتوانید مشکلات فرزندتان را مدیریت کنید.